Deze website gebruikt cookies. Lees onze privacyverklaring en cookiesverklaring voor meer informatie.

Printversie
Amstelkade 62 IV

Amstelkade 62 IV

1078AK Amsterdam Zuid
€ 239.000 k.k.Verkocht

Algemeen

Aan een mooi stukje van de Amstelkade gelegen licht en zonnig studio-appartement met dakterras. Het in 2014 gerenoveerde appartement, met een oppervlakte van circa 33 m2,is praktisch ingedeeld en uitstekend onderhouden. 

Het appartement heeft aan de voorzijde uitzicht over het water van het Amstelkanaal.

Ligging

Het appartement is gelegen op een fantastische locatie in de Rivierenbuurt aan de rustige Amstelkade. Parkeren is nooit een probleem. De populaire Van Woustraat, Rijnstraat, Scheldestraat en Maasstraat liggen op een paar minuten loopafstand en zijn populair vanwege de vele winkeltjes, traiteurs, restaurants, cafés en terrasjes. Aan de overkant van het water bevindt zich het stadsdeel De Pijp met zijn gezellige eetgelegenheden en kroegen. 

Het appartement ligt op fietsafstand van het centrum en is goed bereikbaar met het openbaar vervoer. Er bevinden zich diverse haltes voor tram- en buslijnen in de buurt en de NS stations RAI en ZUID zijn op fietsafstand gelegen.Tevens heeft het een zeer gunstige ligging ten opzichte van de uitvalsweg A10 die aansluit op de A2, A9, A4 en A1. 

Voor ontspanning kunt u terecht in het in de buurt gelegen Beatrixpark en het daarnaast gelegen Strand Zuid. Het Sarphatipark en Martin Luther Kingpark met verschillende recreatieve mogelijkheden zoals wandelen en hardlopen zijn eveneens op fietsafstand gelegen. 

Indeling

Middels het gemeenschappelijk trappenhuis bereikt men de op de derde verdieping gelegen toegangsdeur naar het appartement. Achter deze deur bevindt zich de trap naar de vierde, verdieping, waar het appartement zich bevindt. 

4verdieping:Overloop, met toegang naar alle vertrekken en vaste trap naar het dakterras. Aan de voorzijde bevindt zich de comfortabele woonkamer met slaapgedeelte en de open keuken. 

Centraal gelegen in het appartement bevindt zich de moderne badkamer en een bergruimte.

Bijzonderheden

Keuken (2014): moderne keuken met diverse onder- en bovenkastjes in de kleur wit, voorzien van een composiet aanrechtblad in de kleur grijs met een RVS spoelbak. De keuken is voorzien van diverse inbouw-apparatuur, te weten; koelkast, combi oven/magnetron, vaatwasmachine , 4-pits gas-kookplaat en afzuigkap.

Badkamer (2014): moderne badkamer voorzien van inloopdouche met glaswand, wastafelmeubel met lades, vrijhangende toiletcombinatie en handdoekradiator. De wanden zijn betegeld tot aan het plafond met grote witte wandtegels en op de vloer zijn grote zwarte vloertegels aangebracht.

Grenzend aan de keuken bevindt zich de bergruimte waarin zich de opstelplaats voor een wasmachine en een droger bevindt. In deze bergruimte is ook de CV-installatie geplaatst.

Verwarming/warmwatervoorziening appartement: middels Intergas HR combi-ketel.

Onderhoudstoestand: binnen en buiten goed. Het appartement is voorzien van houten kozijnen met enkele beglazing en beschikt over een dakraam in het slaapgedeelte.

Stoffering: in het gehele appartement, met uitzondering van de badkamer, ligt een mooie houten vloer in lichte kleurstelling.

Servicekosten: € 35,45 per maand.

Actieve VVE met 4 leden. De administratie van de vereniging wordt gevoerd door Broersma Van Dijk VVE beheer te Amsterdam.

Appartementsrecht, gesplitst in 2005 en gewijzigd in 2013.

Erfpacht: het gebouw staat op grond, eigendom van de gemeente Amsterdam. De Algemene Bepalingen voor voortdurende erfpacht van 2000 zijn van toepassing. De canon bedaagt thans € 186,-- per jaar en wordt jaarlijks geïndexeerd.

Kadastrale gegevens: gemeente Amsterdam, sectie V, nummer 11135, indexummer 5.

Notaris: ter keuze van koper binnen de gemeente Amsterdam of Amstelveen.

In het koopcontract wordt een ouderdomsclausule opgenomen.

Het huidige dakterras is zonder omgevingsvergunning van de gemeente Amsterdam aangelegd en is derhalve niet vergund.

Aanvaarding: in overleg.

Oppervlakte appartement circa 33 m2, inclusief entree en trap vanaf de derde verdieping.

Een NEN 2580 meetcertificaat is beschikbaar.

DISCLAIMER Deze informatie is geheel vrijblijvend en geldt slechts als uitnodiging om in onderhandeling te treden. De aanmelding en/of brochure is door ons met de grootst mogelijke zorg samengesteld, aan vermelde gegevens kunnen echter geen rechten worden ontleend.Onzerzijds wordt geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen ervan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Afwijkingen in de opgegeven maten voorbehouden.