Deze website gebruikt cookies. Lees onze privacyverklaring en cookiesverklaring voor meer informatie.

Printversie
Orteliuskade 26 II

Orteliuskade 26 II

1057 AD Amsterdam West
€ 325.000 k.k.

Algemeen

Ruim 2-kamer appartement op fantastisch locatie met vrij uitzicht over het Rembrandtpark. Het appartement beschikt over een balkon aan de achterzijde en is gelegen op eigen grond. 

Deze leuke woning bevindt zich op de tweede verdieping van het gebouw en heeft een totale woonoppervlakte van circa 55 m2.

Ligging

Het appartement is gelegen in een gezellig gedeelte van de Baarsjes, rustig wonen aan het park en toch dichtbij de stad. 

Voor de dagelijkse boodschappen bevinden zich op enkele minuten afstand het Mercatorplein en de Jan Evertsenstraat. In de buurt zijn tal van horecagelegenheden te vinden onder andere de Huiskamer van Rembrandt op de Orteliuskade, Bartack, Radijs, cafe Zurich en vele anderen.

Voor ontspanning in het groen hoeft u alleen de straat over te steken en dan staat u in het mooie Rembrandtpark.

Het appartement is centraal gelegen ten opzichte van de uitvalswegen en het openbaar vervoer. Tram- en bushalte naar de NS stations Centraal Station, Sloterdijk en Zuid WTC bevinden zich om de hoek. De binnenstad is op de fiets in ongeveer 15 minuten te bereiken.

Indeling

Entree, hal met toegang tot alle vertrekken. 

Aan de voorzijde bevinden zich de ruime woonkamer met doorgebroken zijkamer.

Aan de achterzijde bevinden zich de slaapkamer en de ruime leefkeuken. In het verleden is door een van de vorige eigenaren de oorspronkelijk tweede slaapkamer gedeeltelijk bij de keuken en gedeeltelijke bij de badkamer gevoegd.

Vanuit de slaapkamer en de keuken is er toegang naar het, over de gehele breedte van het appartement gelegen, balkon. Dit balkon is op het Oosten gelegen. 

Centraal gelegen in het appartement bevinden zich de badkamer en de meterkast.

Bijzonderheden

Keuken: nette  keuken, bestaande uit diverse onder- en bovenkastjes met een RVS aanrechtblad voorzien van twee spoelbakken. In de keuken is diverse (inbouw) apparatuur aanwezig, ondere andere een 4-pits gaskookplaat, een oven en een afzuigkap. De losse apparatuur wordt ter overname aangeboden.

Badkamer: De badkamer is voorzien van een hoekbad, een douche, modern vormgegeven wastafel en een toilet. De wanden zijn betegeld met een beige en blauwe wandtegel en op de vloer liggen tegels in blokmotief eveneens in de kleur beige en blauw. Sanitairkleur: wit.

Verwarming/warmwatervoorziening: middels een CV combiketel, merk Vaillant.

Electra 4 groepen, aardlek.

Stoffering: in het gehele appartement, met uitzondering van de badkamer, ligt een houten vloer in neutrale kleurstelling.

Bouwjaar complex: 1939.

Onderhoud binnen goed, buiten redelijk tot goed.

VVE: het beheer van de VVE is uitbesteed aan VVE Beheer Starrip in Amstelveen.

Servicekosten appartement: € 100,-- per maand.

Het appartement is aan de voorzijde voorzien van houten kozijnen met dubbele beglazing en aan de achterzijde voorzien van houten kozijn met enkele beglazing.

Appartementsrecht.

Het appartement is gelegen op eigen grond.

Bestemming: wonen.

In het koopcontract wordt een ouderdomsclausule en asbestclausule opgenomen.

Notaris: ter keuze van koper, binnen de gemeente Amstelveen of Amsterdam.

Aanvaarding: in overleg met verkoper.

Oppervlakte appartement: circa 55 m2.

Oppervlakte balkon: circa 6m2.

Een NEN 2580 meetcertificaat is beschikbaar.